Извозване на отпадъци с превоз от апартамент

Извозване на отпадъци и изхвърляне стари маси и шкафове

За да се отървете от старата си маса или ненужни шкафове, потърсете фирма за извозване на отпадъци. Работниците срещу малка сума и кратко време ще изнесат и изхвърлят ненужните ви мебели и отпадъци. По този начин ще освободят място за нови и модерни и съвременни мебели. Транспортирането  на стари маси и шкафове за утилизиране е ежедневна дейността за хамалските фирми. Това е непосилна задача за тези, които не могат или не желаят да разнасят тежки мебели и предмети. Има възможност да заявите транспортиране на всички мебели от дома ви, заради преместването ви в ново жилище. Но можете да заявите и частично извозване, на стари мебели които заемат излишно място и не ви служат за нищо. Не се двоумете и се доверете на професионалистите, които ще изхвърлят старите мебели на сметището.

Извозване на отпадъци и стари мебели

Каквито и да са предпочитанията ви за изхвърлянето и утилизацията на старите мебели и вещи, позвънете на фирма за хамалски услуги. Те могат да се заемат с извозването на стария хладилник, утилизацията на разглобеното пиано или искате да махнете всички мебели от дома си. Ако не знаете как да изнесете сейф, техника, ненужни офисни мебели, стари книги и всякакви ненужни предмети. Хамалите безпогрешно ще ви съдействат да разрешите всичките си проблеми.

Извозване на отпадъци от апартамент

Професионалните бригади за извозване на отпадъци са от няколко души и камион.

Бригадата хамали обикновено е от един до пет човека максимум. Броя на хората зависи до голяма степен от сложността на поръчката количество на мебелите и техния обем. Преди да започнете с изнасянето трябва да се направи списък на всичките вещи, които трябва да бъдат извозени и изхвърлени. Добре е хамалите предварително да знаят какви мебели ще извозват. В случай, че са повече отколкото е вместимостта на камиона, ще се наложи да се предприеме втори курс. Когато изхвърляте шкафовете, трябва да опишете дали ще товарят заедно д вещите в тях- книги, дрехи и други. По принцип предметите в шкафовете представляват допълнителна кубатура. Няма значение каква мебел ще се извозва за  утилизация трябва да опишете точно нейния размер, защото габаритите са  различни и не е добре у последния момент да се поема ангажимента за втори курс или пък да може предварително да се прецени с какво превозно средство да дойдат хамалите.

Товарен превоз за отпадъци и мебели

След като дадете вашата поръчка за извозване на отпадъци и уточните цените, деня и часа, до вашия адрес ще дойде бригадата хамали. Вие трябва да им покажете, какво трябва да изнасят, след което те ще се заемат с изнасянето на старите вещи и предмети от дома ви. Накрая сами ще се убедите, че всичко, което е трябвало да излезе от дома ви, е било изхвърлено, като работното място е напълно почистено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *