Изхвърляне на стари мебели – ЦЕНИ за извозване

Изхвърляне на стари мебели в София – цени за извозване на отпадъци

Ако искате да направите изхвърляне на стари мебели или да се отървете от този стар диван, фотьойл и друга нежелан мебели в дома си, но не искате да посещавате депо, в крайна сметка обадете се във фирма за изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели.

Цени за извозване на стари мебели

Във всички цени са включени натрошаване, изнасяне, товарене, извозване, разтоварване и таксите на депото за отпадъци.

Извозване на един диван в София – 80 лв. с изнасяне от етаж

Извозване на една секция в София – 90 лв. с изнасяне от етаж

Извозване на един или пет кухненски шкафа в София – 90 лв. с изнасяне от етаж

Извозване на еднокрилен или четирикрилен гардероб в София – 90 лв. с изнасяне от етаж

Контакт за изхвърляне на стари мебели 0888 55 15 75

Нежеланите мебели са много в домовете ни, а мястото, което заемат е ценно на всеки. Ето, защо не бива да чакате последния момент. Ако старите мебели са все още в добро състояние за ползване, от фирма по изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели ще направят всичко възможно, за да им дадат втори живот и това, от което имат нужда. Всяка една мебел, която не може да бъде дарена за ползване на други хора ще бъде рециклирана по подходящ начин.

Изхвърляне на стари мебелиКакво може да се рециклира

Както по отстраняване на мебели се предлага голямо разнообразие така от друга страна отстраняването на битови боклуци и услуги по отстраняване, включително:

Премахване на уреди, в т. ч. електрически уреди от кухни

Отстраняване на хладилник

Изнасяне на килими

Извозване на мебели и боклуциИзхвърляне на TV

Изнасяне на стари дивани и големи секции

Изхвърляне на стари мебели от старо жилище

Демонтажни дейности

Натрошаване на дървени мебели

Извозване до депо в София

Какво можете да очаквате от фирма по изхвърляне на стари мебели и отпадъци :

1) Насрочване на среща с екип от униформени експерти по отстраняване. Това става лесно само с едно обаждане и чрез попълване на формуляр за заявка.

2) Предварително е най-добре да направите план, в който е добре да се знае къде искате да бъдат премахнати боклуците. От фирма за изхвърляне на боклуци, битови отпадъци и стари мебели ще разгледат заявката ви и ще ви бъде дадена предварителна цена. Цената се определя от това, колко място ще поеме и колко курса ще трябва да бъдат направени.

Извозване на отпадъци

3) Не е нужно да се извършва тежката работа около отстраняване на обемни мебели или изнасяне на строителни отпадъци от самите домакини. На място пристига екип, който само товари, изнася и извозва.

4) В целият процес по изхвърляне на битови отпадъци и стари мебели се извършват няколко стъпки по сортиране на боклуци в отделни материали – дърво, метал и други рециклируеми продукти. По този начин ще се гарантира, че всички те ще бъдат рециклирани според индустрията и съобразно изискванията за опазване на околната среда. Елементите, които могат да бъдат рециклирани или реновирани често са дарени на местните магазини за благотворителност, спестовност и пр., за да помогнат на тези с фиксирани или по-малки доходи и да подобрят последната инстанция.

Изхвърляне на мебели в София

Започнете с фирма за изхвърляне на стари мебели, за да бъде кухнята ви уютна

Кухнята в дома играе важна роля. В тази стая, собствениците прекарват много време. Ето защо, в стаята трябва да е удобно, да има естетичен и функционален вид. Кухнята може да бъде отделна стая или да се комбинира с хол. За да бъде удобно в нея трябва да присъстват практични и функционални мебели. Често много собственици на домове избират да заложат на мебели с няколко роли. Например сгъваем диван, ъглов диван с шкаф, разтегателна и прибираща се маса, скрити рафтове и пр. Започнете с фирма за изнасяне на мебели. Такава ще е от полза, когато се налагат големите реформи. От изнасяне на всичко старо, до въвеждане на новите мебели в пространствата.

Извозване на стари мебели

За правилно оборудване на кухнята, трябва да се създаде проект на база измервания.

Най-внимателно планираната работа е тази с триъгълник. Стари уреди като печка, хладилник и мивка. Разстоянието между тези елементи трябва да бъде най-малко 3 метра, но не повече от 6 метра. Във всяка кухня, трябва да сте сигурни, че имате обособени следните области: – зона за топлинна обработка на продуктите; – зоната за почистващи продукти; – място за съхранение на храна; – намаляване на площ.

Демонтаж на мебели и извозване

Отделете помещенията – зоната за готвене трябва да е отделно от местата за хранене. Така дори да се появяват извънредни гости, няма да се притеснявате от това да ги настаните в кухнята.

Жилищата с отделни помещения за кухненски терени имат много предимства. По време на готвене миризмите няма да нарушат спокойствието на хората, които са в други стаи. В допълнение, дори да падне една троха храна няма да бъде да се разпространява в цялата къща. Тази опция помага за поддържане на санитарни условия. Ако имате отделно помещение, предназначено за готвене, това ще помогне за разнообразяване на цялостния дизайн на къщата.

Фирма за изхвърляне на мебелеи

Кухнята в къща може да е една стая, където мебелите се поставят в нестандартни размери и с вградени уреди. Ако къщата е построена по индивидуален проект, стандартната кухня няма да работи. В този случай, е необходимо да направят мебели по поръчка. Преди това разбра се трябва да имате размери. За целта се изхвърля всичко старо. Фирма за изнасяне на мебели ще помогне в случая. След това се вземат измервания в стаята, а след това се създава предварителен дизайн. Всичко може да бъде лесно и приятно, а за целта започнете по-отрано с реформите на дома.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *