Почистване на мазета и тавани – как да поръчаме?

Как да се организирате почистване на мазета и тавани

Съхранение може да бъде толкова удовлетворяващо, но невинаги е привлекателно. Знаете ли, че украсяването може да бъде елементарно.? Опитайте тези начини за организиране почистване на мазета и тавани. По този начин ще имате много повече алтернативи, които да красят и опростят местата в дома ви.

Тези дни, зарядни устройства са вездесъщи – но те не трябва да са като трън в очите на всички. Може да си направите скрита станция за зареждане вътре в нощното шкафче. Приберете зарядното за телефона да се прибере вътре, вместо загрозяващата гледка на купища преплетени кабели.Почистване на мазета и таваниЛитературна измама – може да скриете безпорядъка в помещения, които не посещавате често, например тавани и мазета. Това обаче не е единствено решение, защото ще дойде момент, в който ще се наложи да мислите за почистване на мазета и тавани. Сега е момента да изхвърлите всички големи и обемни мебели, неща, които не са ви нужни. За дребните украшения използвайте скрити места като фалшиви книги. Просто бъдете внимателни да не използвате невероятно интригуващи заглавия – гостите могат да се подмамят да ги разгледат.

Какво да използвам за преместване и изхвърляне?

Използвайте елементарно в кошница – бамбуковите кошници, традиционно се използват за кнедли и други подобни. В тях лесно може да поместите някои дреболии и свободно да приберете на тавана или в мазето. Когато са ви нужни тези неща, винаги ще знаете къде да ги потърсите.

Добре, да можеше да поберете всички дрехите в гардероба или в шкаф, но рядко и малко успяват. Ако и вашата ситуация е не по-различна, то организирайте сезонно почистване на всичко излишно. Не е идея да съхранявате всичко в чували и кашони на таван или в мазе, защото може да събудите интереса на разни гризачи. По-добра идея е да раздадете на познати и хора, нуждаещ се от тях, вместо да складирате с етикет и дата: „не се знае кога“.

Извън контрол – не оставяйте нещата да излязат извън контрол. Дори тези малки и на пръв поглед практични идеи да са от полза и решение за момента, често домовете ни преливат от купища боклуци. Изнасянето им на тавани и по мазета е само временно решение, но помислете, че в идния сезон нещата ще се удвоят. Мислете за периодично почистване на мазета и тавани, вместо да „пръснете по шева“, малките пространства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *