Разчистване на апартамент от стари мебели

Разчистване на апартамент от стари мебели и покъщнина в София

На много от хората, даващи жилища под наем, се налага често да сменят интериора, съсипан от некоректни наематели. При разчистване на апартамент се налага да изхвърлят оставени вещи и покъщнина. Това може да бъде изключително тежка задача, когато имотът е бил обитаван от хора с домашни любимци или такива, които не са го поддържали.

Разчистване на апартамент

Демонтаж на стари мебели при разчистване на апартамент

Когато ни се налага да пренасяме мебели, техника, багаж и всякакъв вид покъщнина от едно място на друго, разумно решение е да се търсят услугите на фирма, която се занимава професионално с товаро-преносна дейност. Обикновено този тип фирми имат на разположение екип от подготвени хамали, които пристигат на уреченото място, правят демонтаж на мебели, след което ги товарят и откарват на желания адрес.

Изхвърляне на кухненски шкафове и електроуреди

Едно от най-експлоатираните помещения в жилището безспорно е кухнята – шкафовете се отварят и затварят постоянно, носят се миризми, остатъци от храна попадат на невъзможни за почистване места…Кухненското обзавеждане се износва по-бързо от всяко друго и подмяната му не е никак лесна. Но ние от Товарни превози.

Когато се заемете с разчистване на апартамент ще трябва и фирма за преместване на мебели

Много е приятно, когато живеете в хубав, просторен дом, с изискани мебели от кожа и масивно дърво…но какво се случва, ако се наложи да се преместите? Как се прави пренасяне на мебели от такъв калибър? Наистина са прекрасни,но са толкова големи и тежки, че това си е направо мисията невъзможна…още повече, че трябва да се запазят здрави, цели и без драскотина. Не виждате начин? Запознайте се с Товарни превози.com!

Фирмата се е доказала като лидер на пазара в сферата на хамалските и транспортните услуги. Разполага с обучени специалисти и с подходяща техника за всяка ситуация. Доверете се на товарнипреводи.ком и ще останете изненадани от бързината и коректното отношение на момчетата.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *